SeymanurHalime 42 gunluk kiz bebegimde hırıltı sesi fark ettim. çok kusan bir bebek okduğu için döşü bazen ıslak kalıyo geceleri. çok korkuyorum hastalancak diye. ne yapabilirim kızlar acil yardım. burnunu temizledim ama hırıltı gitmedi.
lceLady SeymanurHalime Hemen gitmiyor sık sık temizlemeye devam edin siz.zamanla azalıcaktir Özellikle duş sonrası cok daha güzel burnu temizleniyor
omerinannesi_2705 SeymanurHalime Benim bebeğim şuan diş çıkarıyor ve sürekli önü ıslanıyor ona çok dikkat etmek gerekiyor isterseniz kıyafetinin içine bir bez koyun ıslaklığı sürekli kontrol edin ☺️ Tabi annesi olarak siz daha iyi bilirsiniz ama bu durum tehlikeli olabiliyor biraz 🌺
agns SeymanurHalime ıslak kalıyorsa üstünü degistiriceksin ya da bi mendil sokucaksin göğsü sırtı nemli bile kalmamalı ki ıslak kalıyor diyorsun öyle yatırılır mı
Dilruba_1 lceLady Özellikle duş sonrası cok daha güzel burnu temizleniyor Aynen ben sırf burnunda ne var ne yoksa döksün diye suya sokuyorum yüzünü yıkıyorum zaten ağlarsa da çok iyi çıkıyor sümkürüyor 😅😅