Whatornot Cileklercd uyandı karnını doyurdu geri uyudu ben de kalktım süt sağdım kocama börek pişirdim yanına sardım onu yolladım kendime de yaptım onun yiyip uyucam 😂
Mylove135Bt Cileklercd abisi 4 buçuk yaşında oda uyandı evcek oturuyoruz büyük oğlum hiç uyumayı sevmiyo bunuda böyle alistircak sanırım
Tatlisannedilekk Cileklercd 6buçuktan beri ayaktayız🙋🏻♀️ büyük oğlum 2yaşında, küçük oğlum 2aylık benim çocuklar uykuyu sevmiyor malesef🤦🏻♀️
Birminikannesiyim Cileklercd bnm kızım da aynı onun peşinde dönmekten anam ağlıyor heryerde tırmanır atlar daha dün akşam kafasını yere vurdu ağlamaktan helak oldu
kurabiyem28 Cileklercd Affedersiniz wcye gittim geldim uyanmış 🤦♀️🙈 yine uyuttum bakalım. En fazla yarım saat uyur
kurabiyem28 Cileklercd gündüzlerimiz böyle alıştım artık dün 1 uyku yaptı daha 7+21 günlük ( şükür ki 2 saat uyudu. bende uyudum) gece uykusuna 19.30 da başladık 20.30 uykuya daldı. Gece de sık kalkar oldu. Uykular karmakarışık 🤣🤷♀️
alinaannee Cileklercd postu yeni gördüm ama teee beşten beri uyanıpız şu an okula gidiyorum diyeceklerim bu kadar 😆
cagankusunannesiii Cileklercd gece saat 2 de uyandı sabaha kadar uyumadı 6 da tam uyudu derken yarım saat sonra tekrar uyandı uykusu iyice geriledi
Balkizlarim Cileklercd ohooo çoktan var da buraya yeni girdim kalktığım saatten baya sonra giriyorum 🙈🤭🤣🤣