Cnsblsbds Kızlar 3gundur 3ay 20gunluk bebeğimin burnu tıkalı sürekli serum fizyolojik ve aspire ediyorum ama geceleri uyuyamiyor şuanda çok huysuz ememiyorda ne yapabilirim başka önerileriniz varmı
Ewremmrrve Cnsblsbds bende kızıma yapıyordum hep ama burnu süreli tıkanıyordu kbb ye gittik doktora anlattığımda çok kızmıştı tıkanmasına daha çok davetiye çıkartıyorsun ve sürekli yapmak çok zararlı demişti sprey kullandık biz 1,2 günde düzeldi
AylinAtlas16 Cnsblsbds aynısı benim başımda da var 3 ay 10 günlük burnu tıkalı uyku uyumuyor çok üzülüyorum
Aydanur_38 Cnsblsbds ya sanırsam üç aylık bebeklerde hep var benimkide 3 ay 15 günlük al bendende o kadar uyurken falan zpr uykuya geçiyor gçzlerimi kapayanıyorum ya korkuyırum yanımda yatırıyorum o yüzden
Cnsblsbds Ewremmrrve şuan tıkanık diye yapıyorum ama bende yarn gotrcem daha öncede olmuştu bizim doktor serum fizyolojik verdi bol bol yap dedi 5ml olanlardan 🤷
AylinAtlas16 Cnsblsbds bende aynen öyle uyuşa bile uyumuyorum tıkanır diye çok zor yarın hastaneye götüreceğim bakalım ne diyecek
Hellomoto Cnsblsbds bence onu ayı yok çünkü yastığa damlatiyorsun sadece ben aldım daha kullanmadan bebeğim düzeldi 1 kere kullanabildim gerek kalmadı cold mix heralde
Cnsblsbds Aydanur_38 galiba mevsimsel geçişten ya şansımıza çok küçükler oyuzden çok stres yapıyorum ben
Cnsblsbds Aydanur_38 @AylinAtlas16 birde şunu keşfettim bizim büyük yastığa yatrdim hafif dik uykuya geçti daha rahat 10dkj uyuyor ama sonra birden agliyo 5dkk sonra yine uyuyo birden neden agliyo ağrısı falanmi var acaba yatagnda hiç uyumuyor
Esrams Cnsblsbds evinizin sıcaklığı iyivise duşa sokun önce aileden biri alsın dulu ısıtıp nemi çoğaltsın sonra bebeği yıkayın sonrasında çıkınca serum fizyolojik ve asipiratör ile temizleyin
Cnsblsbds Esrams evelsi gün öyle yapıp duş aldırdım ondan sonra oldu acaba usttjmu diye korkuyorum banyo yaptırınca yoksa duş aldirim sinisleri bosalsib diyorum ama kafamda deli sorular😔
SuhedAras16 Cnsblsbds nane yağı ve okaliptüs yağını mumlu buhardanlıga suyla karıştıp yattıgınız odada yakın süper birşey
SuhedAras16 Cnsblsbds rica ederim ne kadar temizlesende alışkanlık yapıyo biz 15 aylığız sadece 1-2 kere ben temizlemişimdir banada iyi geliyo odayadı ferah tutuyor instadan evvahedoğaldan temin edebilirsin