Liyaveannesi Kızlaaar 4-5 gündür kurtlar ile cebbellişiyoruz evde diğer postumu okuyanlar bilir. Artık beynimiz almıyor evde akan kokan bişey yok. Bakliyatlar temiz dolap içleri dışları temiz. Mutfak dolaplarımın üzeri kapalı eşim oralara kadar baktı temiz. Asma tavan var oraya kadar tırmandı yook temiz 🥺 Çok kötü psikolojim bozuldu mutfağım tertemizdi domestos olmadan iş yapmam mutfakta. Küçük çocuğum var emekleyecek birkaç aya, yerde görse ağzına atsa ben naparım şimdiden bunu düşünüyorum 🤧🤧 Aspiratörün bacasının oradan geliyor diye düşündük çünkü çoğu kez aynı bölgede görüyoruz bazen de yerde. Eşim yarın ilaçlama yapıcak başka ne yapılabiliriz lütfen fikir verin sadaka vericem şunlardan kurtulayım 😟😟 Kurtlarlaaa başım dertte 😪😪
esolinn Liyaveannesi ayy 2 hafta önce bende de oldu. Mutfakta sürekli kelebek görüyodum dışardan geliyor sanıyordum en son dolabı bi kontrol edeyim dedim paketlerin diplerinde gördüm ne bulduysam attım. Sonra bir baktım kuru kayısı vardı o kurtlanmış meğer. Çöpe attım gece bi kalktım çöpten tavana tırmanmışlar 😱 bugün yine bi kelebek gördüm ata ata bi hal oldum deliricem
esolinn Liyaveannesi ay hatta açıp bakayım dedim şimdi, bulgurla arpa şehriyenin içinde geziyolar 😣 valla delirmelik… bu arada paketli de olsa paketlerin üstünde minik minik delikler varsa ve böyle nasıl anlatsam, poşetin içinde ip gibi sarkıyosa bulgur pirinç vs. Kesin kurtlanmış oluyo 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
yavriyavriii Liyaveannesi benimde oldu yakın zamanda her şeye bakıyorum yok temiz ne olabilir ne olabilir takip ettim baktım kabuklu cevizler vardı onlardan çıkıyomuş 😤 mutlaka bi kaynağı vardır
Hamzaboy Canimmm bende anlatsam inanmazsın kilerimi her hafta alışveriş sonrası temizler öyle yerlestirirdim ama gene olurdu en sonunda defne yaprağı koy dediler koydum daha gelmedi ama kuru baklagillerde oluyor genelde . Allah yardımcın olsun 🙁
Asel_Kusum4443 esolinn ayy o kelebekler ölünce kurt oluyo işte bizim evde de oldu apartman boşluğunda da vardı kelebekler artık ordan mi geldiler neyse her yerde var havalar soğudu hala bitmedi kurtulamadik biz de ya sürekli elektrikli süpürge elimde geziyorum
Dmtdrn Aynı şekilde bende de aynısı oldu, bakliyatlara bakıyorum bir şey yok, dolapların içine bakıyorum bir şey yok,en son ablam paketli bisküviyi açtı onda kurt varmış 😷 öyle bulduk
esolinn Asel_Kusum4443 ben de kurtlar büyüyünce kelebek oluyo diye biliyodum. Bu nedir ya kurt mu kelebekten kelebek mi kurttan, kuscam valla 🤮
Asel_Kusum4443 esolinn ya bizim evi ilk kelebekler bastı tavana yapismislardi koza gibi olmuş içinde de kurt var ordan gördüm ama dediğin de olabilir her ne bilmiyoruz ama baksana hepimizi illallah ettirdi 🤭
esolinn Asel_Kusum4443 gerçekten yaaa… Yeni aldığım makarna bulgurdan bile tiksindim atsam mı napsam bilemiyorum paketler kapalı ama geçmiş midir geçmemiş midir öff. Yazık günah vallahi bu pahalılıkta
Seymanur9 esolinn kızlar baklagilleri buzlukta veya dolapta saklayın . Ben pirinçten arpa şehriyeden nohuttan tutun kakaoya nişastaya hümdistan cevizine kabartma tozuna kadar buzlukta saklıyorum . Buzlugumun bir gözünde bunlar var . Makarmayı koymuyorum sadece onu da genelde iki üç paket alıp tüketip tekrar alıyorum pek beklemiyor o yüzden . İzmirde yaşıyorum hava çok sıcak oluyor kurtlanmasınlar diye koyuyorum buzluga ama anlaşılan başka yerlerde de kurtlanıyor normal havalarda falan
kayraninannesiiii Ayy yemin ederim çıldırmamak elde değil.. o da ne kiii 2 hafta önce bendede vardı. Pirincten çıktı temizledim dip köşe 1 hafta önce bidaha çıktı 4 gün önce bidaha tavanda gördüm.. artık damlayı taşıran son nokta ki o kadar dikkat etmeme rağmen bebeğime hazır su kaynatıp mama yapıyorum biberon ağzı sürekli kapalı olmasına rağmen süt icirmeye hazırlanmıştır ki bir de ne göreyim çocuğun sütünde.. görmemle fırlatmam bir oldu. Hadi bizi geçtim sen oraya nasıl geldin imkansız. Ama oluyor işte. Her gün her yeri kontrol etmekten usandım. Alt katta kayınvalidemler var onda da çıkmış kurt.. mevsimsel mi diye düşünüyorum çok kurt çıkan var çünkü. İlaçlama yaptırınca bilgi verirseniz sevinirim 😥
NariNariKiminYari ikibebedublekahve kız ben nerden geldiğini ne bileyim 😂 benim fırın kurtlanmıştı kökünden temizlettim bacım kökünü bulursan nasıl temizleyeceğine yardım ederim 🙃
YigitAlpsMom Ay sanki anlaşmalı gibi bu sene her yerde çıkmışlar😂 ben Adana sıcak ondan oluyordur diye düşünüyordum ama değil benimde mutfak dolabım kurtlanmis çok eski olduğu için sanırım nemden oldu diye düşünüyorum hiç görmemiştim bu sene dışarda bakliyat falanda yok nerden geldi anlamadım
ikibebedublekahve NariNariKiminYari kurtla ilgili post görünce sen geldin aklıma direkt bacım valla 😆 adın çıktı kurt terbiyecisine 😂