Karabuk78- Kızlar merhaba. 9 aylık bebeğim var ve geleceği için bişiler yapmak istiyorum. Bebeğinize banka hesabı açan warmı ve nasıl hesap önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
Mevacanimkizim Karabuk78- biz iş Bankası dan actirdik kızıma her ay 250 TL kredi kartından cekicek 18 yaşına kadar cekemiyoruz kendisi 18 yaşında olunca ister çeker ister birikim yapmaya devam eder şuan 2 yaşında
Balkupum2505 Karabuk78- altin hesabi actim oğluma. Ona gelen harcliklari hic dokunmadan oraya atiyorum birde kumbara yaptim ayda bir tümletip atiyorum yani elime ne gecerse 10 20 direk hesabinda
esolinn Karabuk78- Eşim iş bankasından hesap açmış oğlumuza. Devlet katkılı bir hesap. Banka kumbara vermiş tüm bozukları ona atıyoruz eşimin her hafta bankada işi oluyor kumbarayı da götürüyor üstüne de ekliyor.
ONAEA Benim kayınvalidem açtı kızım için devlet katkı payı veriyor yüzde 30 250 tl ye her ay bu şekilde ödeme yapacak
ONAEA Ronya1303 eylulada28 @“Bebekceylin”#p22985717ya maalesef pek benim d ebilgim yok sadece haberiniz olsun dedi ve bu şekilde olduğunu belirtti sanırım emeklisini aldığı banka yapıkredi olabilir netten bir araştırın anneler yatırım düşünüyorsanız bebeğinizin geleceği için gayet mantıklı yani
eylulada28 Mevacanimkizim bireysel emeklilik mi daha mantıklı yoksa hesap açmak mı acaba🤔kararsızım bende
MinnakvLiva eylulada28 faiz derken ? Ben vadesiz hesap açtım, siz bireysel emekliliği mi soruyorsunuz, ondan 2 tane açtım faiz yok devlet katkısı var %30
miracmoms Türk parası olarak yatırım yapmak bana hiç mantıklı gelmiyor açıkçası, bence altın veya döviz olarak yatırsanız onun için ileride daha faydalı olur