elfhuma19 Kızlar aranızda evy baby kullanıp memnun olan varmu molfix yeşil paket kullanıyrm kızım 8 kilo 4 numara acayip sıkıyo ve hep sızdırma taşma oluyor sleepy naturalede iyi dediler ama evy baby çok duydum sormak istedim
Deletedmom_12 elfhuma19 Bende prima kullanıyordum dün ilk kez evy baby aldık denedim simdilik güzel gibi ama yorumları bende meark ediyorum
Alptugba elfhuma19 Biz kullaniyoruz canim bir cok bez denedim en son evy baby de kaldim memnunum tavsiye ederim hem bir cok beze göre de ince bir bez
Deletedmom_12 elfhuma19 Aynen öyle denemek lazim biz küçük paket aldik denemek icin sizde bi deneyin isterseniz bi kac kez denedim simdilik sorun yok
Yesilanne97 Deletedmom_12 ya onu bilmiyorum açıkcası ben hiç bez tutmuyorum kızımın altında 45 dkde bir alırım, şimdi goon kullanıyorum ondanda memnunum
hellomom Ben prima kullanıyordum hala da devam ediyorum, denemek için evy baby ve sleepy natura aldım. Evy baby çok beğenmedim. Kağıt gibi geliyır bana, ha bi sorun yaşadım mı, yaşamadım ama beze ısınamadım🤷♀️ Sleepy naturayı da doğal olduğu için aldım ama 3+ beden kızıma biraz küçük gibi ama sleepy kullanabilirim. Ama o da sanki çiş için hemen şişiyor gibi. Yinede hiç biri bna primanın verdiği güveni vermedi🤔geceleri hala prima kullanıyorum.