Durubebekannesi Eşimle cinsel konuda biraz sorunlarımız var benim istediğim şeyleri pek yapmıyor yapamıyorum diyor , kokusundan mı bilmiyorum çok temiz olmasını istiyorum neyle yıkamalıyım var mı bir ürün ya da renk açıcı bir şey ?
Mizmizmyrtle Durubebekannesi yani ben kendim her gün duş alıyorum bu yaşıma kadar hiç koku vs yaşamadım acaba bunun nedeni başka bir şeyden kaynaklı olabilir mi ?
AyseninAnnesiiii Durubebekannesi illa bi neden aramayın bazı insanların midesi kaldırmayabilir siz temizde olsanız yapmak istemeyebilir midesi kaldırmaz. Ayrıca su dışında hiç bir şey önermiyor doktorlar enfeksiyon riskinden ötürü.
ervakusunannesi Durubebekannesi ne yerseniz o kokarsınız, ben soğan yiyim ertesi gün akıntım tuhaf kokuyor. Her gün duş alıp çamaşır değiştirin pek sorun olmaz bir de eğer planlı sevişecekseniz o gün içinde ananas felan yiyin güzel kokulu meyveler yani. Ekstra ürün kullanmak zararlı florayı bozuyor
anayimbenn Durubebekannesi bol suyla yıkama ve bol su içmenizi öneririm idrar sonrası da muhakkak suyla yıkayınız. Ama ben sanmıyorum ondan değildir. Yani kendinizde problem aramayın eşinizle açık net konuşun derim en sağlıklısı
Durubebekannesi Mizmizmyrtle bazen enfeksiyon oluyor ama her zaman değil ve her ilişki öncesi duş alıyorum çamaşırım hep temiz ama yapmıyor olmuyo yani 😣
Asyaayaz1 İdrar yolu enfeksiyonunuz varsa oda koku yapabilir varsa önce bunun önlemini almanız gerekir
zeynepolurmu Durubebekannesi lavanta yağını ilişki öncesi bacak arası ve kasıklara sürmek hem güzel bir koku veriyor hem de aromatik yağ olduğundan hormonları devreye sokup enerji yükseltiyor diye duymuştum 🤷🏻♀️
Mamaqueen Durubebekannesi doktorum sebamedin intim yikama jelini onermisti. Ben diger markalarinkinide kullaniyorum. Iliski oncesi hemen yikayin koku olmaz