Noname21 begonvilkokusu oyuncak dolabı sana sonra dert olur cocuklar büyüdükçe yani 2 3 yas . O oyuncakları döküp bosaltmak falan istiyorlar. Ben 2 sene önce kocaman bir kapaklı plastik kap aldim . 160 lt alıyor yaziyordu bütün oyuncaklarını doldurdum bütün gün doktor içine giriyor topluyor oyalaniyor
begonvilkokusu Noname21 suan 3 yaşında aynı dediğiniz gibi birşey mi alsam yoksa dolap tarzı çekmeceli gibi bişeymi alsam kararsız kaldım aslında birde odada cok yer yok küçük bir oda yer de kaplasın istemiyorum
Noname21 begonvilkokusu bizim oyuncak kutusu salonda duruyor mesela. Odasında oynamaz oynasa bile ben başında beklemek istemem o yuzden salına götürdüm. Bilmiyorum musaitlik durumunu ama bir düşünün çekmeceleri dolabı hep aşağıya indirir. Benim kızımın kıyafet dolabı var her gün içine girip 3 kere kıyafetlerini döküyor
Mrymalya Bence plastik kutulu olanlar var onlar cok güzel düzenliyor yoksa tüm oyuncaklar cok karısıyo birbirine bizde ikeanın raflı ünitesi var ona çeşitlerine göre kutuladım oynadığımızı çıkarıyoruz bitince yerine kaldırıyoruz cok dagılmıyor