Damla_salman40 Arkadaşlar bebegim 4 ay 6 guluk ve kaka porbelmi yaşıyoruz şoyleki bebegim 3 ve 4 gune kaka yapiyo ve yaptigi zaman ise yesil oluyodu ve simdi yaptiginda kati koyu yesil kaka oldu anne ve mama olarak gidiyorum
eserekli_kiz11 Damla_salman40 canm bnm de o gunlerde yapti bir cok sebebi var üşütmus olabilir demir ilaci kullaniyorsa o yapiyor ve dis dönemi ise o yapiyor ben o donemde demire baslamamistim usutmede olacagini sanmiyordum o sira havalar daha sicakti biz dis donemine girmişiz oyizden oyle yapmis bizde
eserekli_kiz11 Damla_salman40 canm bnm de o gunlerde yapti bir cok sebebi var üşütmus olabilir demir ilaci kullaniyorsa o yapiyor ve dis dönemi ise o yapiyor ben o donemde demire baslamamistim usutmede olacagini sanmiyordum o sira havalar daha sicakti biz dis donemine girmişiz oyizden oyle yapmis bizde
Sevvalldogan Damla_salman40 canım benim bebeğimde 8 aylık mama kullanıyoruz mama o şekilde yapıyor yeşil hep ek gıdayı daha çok alırsa rengi değişiyor ve sert yapmaması için mamasına zeytinyağı koy
Ygzmomm Damla_salman40 Benim bebeğim doğduğun 1 yaşına kadar 2-3 günde 1 küçücük kaka yapardı yani rahatsızlık vermiyorsa çocuğa önemli değil kilo vermez 😁 kafaya takma geçiyor bu zamanlar
kadrfdan Damla_salman40 2 3 5 günde bir kaka yapmasının sebebi içtikleri sütun ya da mamanın çoğunun bağırsaklar tarafından emilmesiymis diye okumuştum yani çoğu vücuda gidiyor içeriklerinin ve kaka yapıcak bişey kalmıyor 😂