Yesimtzn 5aylik.bebegim bugün sünnet oldu çok ağlıyor sünnet yapan anneler kaç gün daha böyle agliyck arısı ne zmn diner😢😢
Betul1607 Yesimtzn ilk idrarını yapınca ağlar canım bebek bide 5 aylık baya hareketlidir o degdikce canı yanıyordur
Betul1607 Yesimtzn bn 3 aylıkken yaptırdım cok farkın da degildi ilk idrarında ağladı tüm gun uyudu mızmızlandi o kadar
muratnannsi Yesimtzn 5 aylıkken dikisli sunnet oldu.cikinca asiri agladi hende onunla agladm ama 20 dk sonra susup uyudu.uyannc bir daha hiç aglamadi .eve gelince ilk cisinde ik mk yapti ama sonrası bi sinti kalmdi sukur
Alpanasi Merhaba çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlar kuzucuğunuz hiç ağlamaz :( ben de oğlumu yaptıracağım birkaç hafta sonra. Herhangi bir krem veya ağrı kesici şurup vs kullanıyor musunuz ağrısını alması için?
hberfin Ben 8 aylıkken yaptırdım onun psikolojisinden 2 hafta kurtulamadı bez değişiminde çok ağlıyor her çiş yapisinda bacaklarını kaldırıp ağlıyordu bi yandan pişman oldum ama geçti çok şükür
Basakozmeral Bende 4 aylık yaptırdım anestezi ile oldu çıkınca 1 saat çok ağladı ondan sonra uyudu eve giderken arabada da uyudu birdaha hiç ağlamadı bitti gitti çok memnun kaldım valla 1 haftada iyileşti