tarcinnn Rabiaskrya ilk banyosuna 1 bardak tuzlu su yaptı annem onu döktük üzerine yine su döktük o kadar
Tugce Rabiaskrya Başlık sanki bilimsel bir şeymiş gibi olmuş.😂 yapmayın, ciltleri çok körpe. Miktarına göre sağlığı da tehdit ediyor.
VelardaEdiz Rabiaskrya terlemesin diye yapıyorlar sanırım bunu annemde yapmıştı oğlumda ama gelin görün ki aşırı terleyen bir çocuk boşuna yani annemde adettir diye 1 çay k mı ne koymuştu ama fazlasına müsade etmezdim
Denezmeh Rabiaskrya SAKIN yapmayin sakin bebegin sivi kaybetmesiyle bebek olumune sebep oluyor sakin yapmayin sakin. Bu sacma sapan gelenekleri birakin Allah askina bebegin ilerde terlemesiyle ne alakasi var tuzlamanin lutfen biraz makul olalim🙏🏻
Deletedmom_58 Rabiaskrya hâlâ böyle cahil şeylere adettir diyerek yapanları gördükçe sinir oluyorum 🙄🤯
Selcanmknc Rabiaskrya sakın yaptırma ben uydum yaptırdım çocuğuum hastanelik oldu derisini yaktı tuz cahil şeylere kanmayın lütfen yaptırmayın
findiginannesi_ Rabiaskrya Canım açık yaraya dök bakiyim göreyim seni nasıl canın yanar .bebeğin vücudunu da öyle düşün yazık günah .cahil işler bunlar
bhtsizbdvi Rabiaskrya hiç yapmadım izin de vermedim balık mi bacım bu koku irsidir kokuyu da geçtim temiz giyinmeyen deodorant kullanmayan herkes kokar boş ver bunları ha yaparsanda dikkat et hemen yıka
Selcanmknc bhtsizbdvi ertesi gün yıkancak denildi bana deliricektim o an sonra altını değiştirirken bi baktım ayakları elleri soyuluyor hemen kalktım yıkadım yani 2 3 saat durdu ertesi gün bi baktım boynunun altı ciğer gibi koltuk altı öyle kolunun katlanan yeri bile kabarmıştı lütfen yaptırmayın
Deletedmom_58 Selcanmknc ah kuzum hangi cahil dedi sana bunu. Sen bilgilidir diye dinlediğin böylesine cahil insanlara sakin önem verip dediklerini yapma. Kendi hislerine kendi doğrularına göre büyüt. Kocakarı adetleri o kadar cahilce ki,istersen salamura tuza yat terlemek yaratilisin kanunu. Rabbimin bir bildiği var dimi haşa O bilmez miydi bizi yaratırken muhteşem yaratan Rabbim teri de kokmasın diye yaratmaz mıydı?Lütfen bebeginle ilgili saçma adetler uyduranlardan uzak dur. Çok geçmiş olsun nasıl yanmıştır o yavrucak 😔
bhtsizbdvi Selcanmknc bacım ne yaptın gözünü sevdiğim eyvah eyvah 😰 ayyyy kim dedi onu ondan uzak dur ya
Poldipan-01 Bir cay kaşığı attım Bir litre banyo suyuna, koltuk altı özel bölgelerine döktüm, Üstüne de normal suyla yıkadım,
Rabiaskrya Arkadaşlar sakin olun 😂böyle birşey yapmadım zaten bebeğim doğduğundan beri bunu yaptırmama ın mücadelesini veriyorum ben eşimin ailesine karşı ama o kadar baskı uygulandı ki çocuk gelişimci olarak acaba mı dedittirdi insanlar bana