Ahadensar25 Merhabalar kızlar 2 3 gündür bebegim büyükabdestini yapmıyo sizce sakıncası varmıdr bilen varmı yani bebegim 2 ay 7 günlük@
Efenin_annesi Ahadensar25 10 güne kadar normal dedi bizim doktorumuz benimkine de arada 3/4 gün sonra yapıyor
Janss Ahadensar25 Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar,mama destekli besleniyorsa 5 güne kadar normal . 🌼
Ahadensar25 Efenin_annesi götürimmi hastaneye bilemedim canım ya şaştm kaldım gazını çıkarıyo biliyorum ama kakasını yapamıyo acaba ondanmı diyrm hani aglıyo canı yanıyo belli yani
Murez Ahadensar25 10 güne kadar kaka yapmaması normal sayılıyor. Bebeğini zorlama sakın sabırla bekle. Biogaia gibi probiyotik destek içirebilirsin istersen
Efenin_annesi Ahadensar25 biraz zorlanıyolar cnm ama hasteneye gidecek bi durum yok. Rahat ol. Beş gün bekle sonra gliserinli bi fitil var istersen onu kullanırsın
Efenin_annesi Ahadensar25 biraz zorlanıyolar cnm ama hasteneye gidecek bi durum yok. Rahat ol. Beş gün bekle sonra gliserinli bi fitil var istersen onu kullanırsın