nidas_mom Başka markaya geçtiğim için elimde kalan prima 4 beden bebek bezlerini satıyorum İzmirden yakından birileri varsa fiyatta baya uygun tuttum 54 lü kapalı paket ve açıkta 20 adet prima bez. Toğlam 74 adet
nidas_mom nidas_mom Başka yerde oturupta almak isteyen olursa diye gardrops hesabıma da koydum bezi oradan yardımcı olacağım https://www.gardrops.com/kadin/cocuk-bebek-bezi-ve-bakim/prima-bebek-bezi-9-14-kg-634ebbe5ded99
Deletedmom_62 nidas_mom uygun tutmus olmuyosunuz ama siz bilirsiniz 😁 54 lü bezin fiyatı 214 tl zaten ve + kargo da var. benim bebeğim zaten küçük bana olmaz ama alacaklar bilsin yani uygun değil 😀
nidas_mom Deletedmom_62 Millet adet hesabı yapıyor bu devirde. Adete vurduğunuz da tanesi 4,07 kuruşa denk geliyor, şu an indirimli hali ile market fiyatı 220 tl evet ama 220 ile adet hesaplanınca 81,50 tl de 20 adet bez yapıyor. Yani neredeyse 302 tl ye geliyor 74 adet bez. Ben o yüzden elden yani konum bildirip istenirse elden, uzaktan almak isteyen olursa da yine yardımcı olurum diye belirttim farkındaysanız. Ne çok seviyorsunuz muhalefet olmayı.