Sgnnn Prensesmm35 değişen hormonlardan dolayı 6. Aya. Kadar çok dökülür derler 5 buçuk aylıkken emmeyi bıraktı 6 ay 11 günlük hâla dökülüyor
16temmuzannesi Prensesmm35 benımde bebegım 3 aylık bunun ıcın kan verdim bısey çıkmadı normal dedi doktor emzırdıgın ıcın bır kaç yandaysa devam ederse o zaman bır cıldıcıye gıdersın dedi
Elifdm Prensesmm35 benimde 2 haftadıe aşırı aşırı aşırı dökülüyor çok moralim bozuluyor doktora gideceğim pazartesi günü
yumurtam Prensesmm35 maalesef normal, sanırım birçoğumuz yaşıyoruz bu sorunu özellikle 3.aydan sonra hormonal değişime bağlı dökülüyor , yine de demir depolarınıza ve b12 nize baktırın, emzirirken onlar da önemli, düşükse takviye yapılır.
Denezmeh Prensesmm35 benim de 3 aylikken dokulmeye basladi doktora gittim troitim cok hizli calisiyormus 3 hafta sonra yine gel dedi gidicem lohusalik troitiymis bakalim insallah duzelebilcek biseydir
Dereninanasi Ahh benimde çok dökülüyor. Çok uzun zamandır hamilelik emzirme nedeniyle saçımı boyatmadım hemen hemen 2 yılı geçti. Yani bir yandan yoğun dökülme bir yandan beyazlar aynaya bakamaz olmuştum. Bebeğim altı aylıkken korona olduk sonra sütüm azaldı ve kesildi. Ne yaptıysam emziremedim. Şuan 9 aylık. En sonunda gittim boyattım. Zaten deli gibi dökülüyor en azından belki moral olur. Bilmiyorum ama boyattıktan sonra ilk duşumu aldım. Toplasam 10 tel ancak döküldü. İnanamadım. İnşallah geçici değildir. Çünkü öyle bir dökülme yaşıyorum ki altı aydır oluk oluk elimi saçıma atıyorum tutam tutam geliyor. Nolacak bilmiyorum inşallah durmuştur dökülme.
Sibel3455 Prensesmm35 3.aydan beri dökülüyor şuan 7buçuk aylık hala dökülüyor, iyice azaldı saçlarım 😒