saclarinayildizdusmus mrrb kalça ultrasonunu devlet hastanesinde yaptjran varmı? varsa hangi bölüm randevu alınmalı
Neziha122 saclarinayildizdusmus yeni doğan bebek bakıyo ultrason bölümünü açıp gün alıyor sun biz öyle yaptık 8 kızımda bizim
Beraninannesii saclarinayildizdusmus Üniversite hastanesinde çektirdim ilk önce Yenidoğan polikliniğine götürmüştüm ordanda radyolojiye yonlendirdiler onlar doktorun istediği güne randevu verdi
mysa2 saclarinayildizdusmus çocuk doktorundan randevu alıyorsunuz o muayne edip istek atıyor sonra radyoloji den randevu alıyorsunuz ben öyle yaptım enazından 😊
saclarinayildizdusmus Dondurmalikahve önce cocuk doktorunumı randevu alayım ve her hastanede yalılıyormu yoksa sehir hastanesi olsa dahamı iyi
saclarinayildizdusmus Neziha122 anlamadım cocuk doktoruna randevu alıp omu gün verecek yoksadirek rNdevu varmı
Dondurmalikahve saclarinayildizdusmus Çocuk randevu aliyosunuz o sizi ultrasona yonelendiriyor ordan gün veriyorlar
Neziha122 saclarinayildizdusmus yeni doğan a gidiyorsun randevu alıp o sistemden açtırıp ultrason bölümüne gidiyorsun ordan gün veriyor
saclarinayildizdusmus Beraninannesii normL devlet hastNesinde de varmıdır ultrason yoksa sehir hastanesim idirek gideyim
Beraninannesii saclarinayildizdusmus Benim bulunduğum şehirde kini onermediler iyi değil dediler devlet için gitmedim o yüzden. Üniversite hastanesine gittim şehir Hastanesi’ne yok burada 😇