Deletedmom_73 Hanımlar kaç aydır hesabım askı da yeni bir e postyla deneyin dediler yaptım olmadı aynı cep telefonu olduğu için bu sorun nasıl hallolur yeni bir numara mı alicam illa nedenini sormayın uzun biraz.
MinikPrensesannesii Deletedmom_73 öyle bi Şey mi varmış ilk defa duydum hangi sebeplerden askıya alınıyor
Minipekka Deletedmom_73 maalesef birdaha düzelmiyor benimkide askıda kartımdan para çekilmiş hemen kapattirdim askıya aldırdım tekrar düzelmedi ne yaparsam yapayım
Deletedmom_73 Kumsal_ada Ama canım başka yazarsak onu kaydeder ve bir şey geleceği zaman o numarayı aramazlar mı?
Deletedmom_73 MinikPrensesannesii Ben bir kampanyaya katılacaktim yemek üzerinden onu 2. Kere kullanacağım için askıya aldılar halbuki hiç kullanmadım kullansam niye önüme çıksın.
Kumsal_ada Deletedmom_73 Yok hayır teslimat bilgilerini girince istediğin telefon numarasını giriyorsun
Deletedmom_73 Minipekka kaynimda benim hesabımı askıya aldı işte yanlışlıkla bankaya kadar engelli gibiyim zaten bankaya bildirdik durumu ona da red geldi kaldırmadı.