Dildarhatun Kızım 4 aylık . Kucağımda rahat ediyor. Önceden pusetle yanımda dururdu. Şimdi koyunca ağlıyor. Sling şart oldu. Temiz, yeni ayarında arıyorum
menek16 Dildarhatun merhaba bebegim için hevesle aldım ama malesef sevemedi kullanamadık sıfır siyah 100 tl
cftcdln Dildarhatun dolap uygulamasından aldım ben de. Gardropsta da vardı uyguna. Çok memnunum. Benimki de 4 aylık. Ataklarda hep koala gibiyiz. Çarşamba günleri de bebeğimi giyip eşimi karşılamaya gidiyoruz 🫠
Cihangiriinannesii Dildarhatun Yenidoğan dan itibaren kullanılabilir. Mei Tai Sling olarak aratabilirsiniz 🙂
melissaonay Dildarhatun Bende bunun birebir aynısı var hiç kullanmadım 150 TL de verebilirim isterseniz
Dildarhatun Cihangiriinannesii Ben almak istiyorum ama herhangi bir hesabım yok, instagram hesabınız var mı size mesaj atayım oradan konuşalım
Dildarhatun Cihangiriinannesii size istek gönderdim instagramdan , isminizi yazmışssınız ya cihangirden buldum 🌸
cigdemkrkmz Dildarhatun sling yerine kanguru alın bence. Sling kullanabilen çok memnun fakat ben hiç kullanamadım dolapta sattım Şuan ki aklım olsa kanguru alırdım