Merhaba05 anlattiklarini hepsi sadece gaz sancilarina benziyor…
Atak okdugunu sanmiyorum…
Bol bol gaz masaji yap, eger dogru baskiyla yaparsan, masaj boyunca pirt pirt gazini cikarir, yeni anneler korktugundan dogru baskiyi uygulayamiyor…
Etrafinda guvendigin bir anne var ise, bunun icin yardim alabikirsin,
Ve hatta dogru emzirme icin, saglik ocagindaki ebenden rica et uygulamali olarak gostersin, ve sen analayana dek de sakince sana yardimini devam ettirmesini rica et, masaj icin de hatta yardimci olabikir…
Gaz damlasini sanki az kullanihorsun, madem ki bu derece buyuk sancilari var, isteesen damlani degistir, her bebekte her damla ayni etkiyi vermiyor ve deneme yanilma yontemi tek yol…
Ben once nurses kullanmistim pek etkisini goremedik ve sonra sab simplex e gectik, o zqman bi tik rahatladigini hissettim kizimin,
Gunde 3 kere 6.7 damla olarak kullanmamizi doktorumuz tavsiye etmisti…
Biz anneler biraz abartili goruyoruz her seyi😅 abarttigin kadar ise, yanlis emzirmeden sebep, bebegi hem doymuyor, hem de gaz sancisi olabukir, ama doymadigini sanmiyorum, yanlis emzirme de fazla hava yutmasiyla ekstra gaz sancilari yasatabikir…
Gazli donemleei en zor olan😅 Allah yardimcin olsun…
Sen de gaz cikisini rahatlatmak icin kimyon cayi icebilirsin, ben cok faydasini gordum, sabah aksam 1 er fincan icmeni tavsiye ederim…