Alkim_01 Bebegim 1 bucuk aylık. Dil bağı var , sünnetle birlikte hallederiz onu dedi doktor , hiç dil bağı ameliyatı yaptıraan varmı süreç nasıl
kirmizibalikgolde Alkim_01 ameliyat değil ki 1 dk lik bir işlem biz kestirdik. Hiç ama hiç bisey olmuyor. Anında emzirmistim hatta. İlerde konuşmasında sikinti olur diye kestirdik
Huma_kus34 Alkim_01 bizde 3aylıkken kestırdik amliyat değil iki dk da kesiyorlar Tabı kanıyor ağlıyorda 3 güne daha iyi oluyor emzirirken dikkat edıyordum yaraya değmemesi icin falan öyle zor bırsey değil 🐣
Pakize1904 Alkim_01 doktor odasında 10 saniyede halletti beş dk bekledik kapıda kanama durunca eve yolladı, 2 aylıkken yaptırdık bizde. Kanama da az oluyor öyle korkulacak bişey değil rahat ol🙂 ama 1 saat emzirme demişti bize doktor onun dışında bişey yapmadık
Sonikiuc Benim bebeğim de 22 günlük. Dr 1 aylıkken gelin keselim dedi bir yandan hiç yaptırmak istemiyorum bir yandan da büyüdüğünde zorluk çekmesin diye yaptırmak istiyorum. Bende de dil bagi var ama dr benimkine baktı seninki çok geride bebeğini çok önde dedi. Buna rağmen ben hala bile dikkat etmezsem s-ş harflerinde sıkıntı yaşıyorum
naazlli19 Alkim_01 merhabalar 2 aylık bebeğim biz de sünnetle ikisini 2 gün önce yaptırdık sünnetten sonra doktor aldı bebeği 2 dk sonra geri getirdiler hiçbi yan etkisi huysuzluk vs olmadı şu an emmesi daha kuvvetli hatta