Ysgl26 Kızlar haftasonu kayınvalidem görümcem ve büyük teyzeleri gelecekler muhtemelen bir ya da 2 günlüğüne. İkramlık olarak ne yapabilirim ? Yemek olarak kuru dolma ya da biber dolması yapıcam. Çorba islim kebabı pilav.. fakat ikramlıklarda kararsız kaldım. Poğaça ve kek yapsam çok mu basit olur?
Ikranurhtc Ysgl26 yo olmaz bence kek yapın pogaca yapın yanına da çay olasiya patates salatası yada kısır tarzı birsey yapın yeterli bence
2YildizAnnesi Ysgl26 yatili misafir oldugu icin zaten yemekli oluyor o yüzden ikramliklarin basit olmaz. Cayin yaninda yiyebilecek seyler olabilir bir kek, kurabiye fln pogacada yapcam diyorsan istersen yanina basit bir patates gratinde yapabilirsin ama asla sart degil.
Ysgl26 2YildizAnnesi teşekkür ederim 40 yılda bir geldikleri için işte aman özenmemiş demesinler diye 😅
2YildizAnnesi Ysgl26 valla güzel seyler yapmak istiyorum diyorsan, simdiden kurabiye sarma börek vs yapabilirsin, hepsini dondurucuya da atabilirsin. geldiklerinde cikaririsin. Ikramlikta kek, pogaca ve yaninada güzel bir Salata yapabilirsin 😄
1prens1prensess Ysgl26 perşembe günü benim teyzemler gelecek ben patates salatası elmalı kurabiye bide gül böğreği yapıcam 3 bebem var buna şükür😂😂
happy_mother Ysgl26 bence tatlı tuzlu kurabiye birde güzel bir borcam tatlısı yapın kalcaklar sanırım atıştırmalk olur hem. Yemekten sonra poğaça çok iyi olmaz bence
Baharnur Ysgl26 bence kurabiye çeşitlerini çoğaltın evinizde içecekleriniz olsun nescafe falan severlerse bulundurun starbucks kurabiye elmalı kurabiye damla çikolatalı kurabiye kedi dili pastası tiramisu cheeskek ben değişik ve özenilmiş şeyleri çok severim imkan varsa bol olsun çerez bulundurun evde iki üç gün yerseniz bile bitmez 😀❤️🫶