Aysununannesi Hanımlar İyi Geceler. 11.02.19 tarihinde doğan bir kız evladım var hamdolsun . Tahmini Doğum tarihi 21.02.19 . Tam olarak 2 haftadır fazlasıyla mutsuz, mızmız , huzursuzuz . Rica etsem uygulaması olan bu konuyla ilgili bana bilgi verebilir mi ? Zira fazlasıyla yıprandım gece uykusuz gündüz uykusuz . Bir de programı indirirken verilen ücret 1 kereye mahsus mu yoksa uygulama içide ücretler mevcut mu ?
Havvank Aysununannesi merhaba atakta değilsiniz 36 gün sonra girecek 🥰 ücret uygulama alım ücreti tek seferlik içinde ücret yok
sersem Havvank merhaba ben de meraktayım açıkçası, güzel uykusu varken o kadar sık uyanıyor ki artık geceleri çok yoruluyorum;( rica etsem bakar mısın 07/12/18 Doğum tarihi 02/01/19 doğması gereken tarih kız evladım.
Talhasibeltolga Havvank merhaba benimkinde hesaplarmisin büyük ihtimal ataktayz 13 Mayıs doğması gereken 18 mayısta doğdu erkek bebek 2019 doğumlu 3 gündür mafoldum uyumuyor bi hesaplarmisin rica etsem
Annesinin-pasasi Havvank peki bize de bakar mısınız ? Beklenen Doğum 31 Temmuz gerçekleşen tarih 25 Temmuz
MerveSinan Havvank canım merhaba bizi de hesaplarmisin rica etsem kızım 21.08.2019 da dogacaktı 27.07.2019 da geldi.Atak haftasındamiyiz ne zaman acaba ?
Arslancik Havvank Delirmek uzereyim atakta mi bu cocuk geceleri deliriyor memede yasiyor, bi bakabilir misiniz bana da ?🤲🏻♥️ Ne zaman bitecek bu durum cok yorgunum cok. 16 kasim 2018 dogumu, 26 kasim beklenendi. Simdiden tesekkur ederim.