Binnur94 Merhaba bizim aüt alerjimiz var kafama takıldı acaba market ekmeklerinde süt kullanıyorlarmı bilen varmı
Zehra_yavz Binnur94 bizimde süt alerjimiz var kırmızı et tuketiyomusunuz birde ceviz bunlarda yenilebiliyomu
Binnur94 Zehra_yavz merhaba inek sütü alerjisi olanlarda; dana eti içerisindeki süt bileşeniyle çapraz reaksiyon yapabilen protein olması nedeniyle tüketmeyin dedi doktorumuz ama kuzu eti yiyoruz onda sıkıntı olmuyor .. bizim kuruyemişe de alerjimiz var yiyemiyoruz takip edin vücudu tepki veriyorsa sizde yemeyin kuruyemişte alerjiyi çok tetikliyor
kuzeyyildizi_ Zehra_yavz bnimde var kırmızı et bnde sorun yaratmadi deneyin sizde herkeste aynı olmuyor cevizdede sorun yok deneyerek sizde sonuca varabilirsiniz
Egeninannesiii22 Kızlar bende dört gündür süt diyetindeydim annem çorbay bi kaşık tereyağ unutup atmış ben de yarım kase ictim :( moralim çok bozuk tekrar başa döner miyiz
Zehra_yavz Egeninannesiii22 bende 5 gündür yemiyorum süt ürünlerini sizde ishal varmiydi geçtim bizim daha geçmedi de ama sakın uyuyor artik
kuzeyyildizi_ Egeninannesiii22 malesef sar başa oluyor öyle durumlarda daha vücudu tam temizlenmedi çünkü
Egeninannesiii22 Zehra_yavz ishal hep var hiç normal olmadı kakası, mukus vardı o gitmişti, kollarda göbekte egzaması vardı omlar sönmüştü az az, ve gaz huzursuzluk hala da devam ediyo maalesef