Eceminannesii Kızlar Merhaba! Kızım 6 aylık, sürekli gece uyanıyor memede durmak istiyor, ona gece yatarken bişiy yedirmek istiyorum tok tutacak bişiy? Ne yapabilirim evde??
Yigitkomuz_ Eceminannesii ben daha yapmadım 2 buçuk ay lik bebeğim ama bi tanıdgmz yapıyordu içine hurma pekmez kaynamış yumurta sarısı da atıyordu bide ceviz döverdi onu atıyordu çok lezzetli olurdu ben bile yerdim çocuğumada yapcam büyüsünde 😍
Deletedmom116 Gece maması🖤+6 ay👶 1 tatlı kaşığı pirinç unu 1 tane kayısı 1 dilim elma Pirinç ununa üzeri geçene kadar su koyup pişirdim. Kayısıyı da cezvede yumuşayana kadar kaynattım sıcakken çatalla ezdim elmayı cam rendede rendeledim 1tatlı kaşığı zeytinyağı ekledim hepsini karıştırdım
Deletedmom116 2 tatli kaşığı yulaf ezmesi 1 tatlı kaşığı pirinç unu 1 çay kaşıği irmik 1 su bardaği su Yarım muz Muz çatalla ezilir Yulaf ezmesi, pirinç unu ve irmik bir cezveye alinip üzerine 1 bardak içme suyu eklenir. Pişirilir. llıyan muhallebiye çatalla ezilen muz eklenip, karıştirilp servis edilir.