Arendenizinannesi Merhaba arkadaslar bebegımın azı diş sekli belli fakat patmalamıs. Geceleri uyumuyor. Eli agzında. Sinirleniyor. Benı ısırıyor. Konusurken agzını saga sola yamultuyor. Sizce tüm bunlar azı dişinden kaynaklı mı? Sizler yasadınız mı bunları
Semy Arendenizinannesi bebeğiniz kaç aylık.? Benim oğlumda şuan öyle ince kaşıkları sürekli azı dişlerine sürtüyor , sürekli asabi huysuz ve beni babasını hep ısırıyor
Arendenizinannesi Semy 13 aylık canım konusurken saga sola agzını yamultarak konusuyor mu her zaman degıl ara ara yapıyor azı dişleri şştiginden beri yapıyor
Semy Arendenizinannesi muhtemelen ondandır cünkü baya şişler bembeyaz artık ne zaman patlar allah bilirr
Arendenizinannesi yasacmalamalo ayyy cok tesekkur ederim canımmm içimi rahatlattın cidden cok korkmuştum
Mom0008 Benm oğlum azı dillerinde diş gıcırdatma yapıyordu süreli ağzına alıyordu herseyi 23 aydayız tüm dişler bitti 🤣
birannebirmelek Arendenizinannesi bizimde sağ alttan minik minik çıkmaya başladı ama hepsi çıkmadı, soldakide geliyor. 3’den beri ayaktayız 😕