hazeldurumom Kumsal_ada bende öyle emziriyordum 6 ay kadar emdi silikon uçla sonra kendiliğinden bıraktı ucsuz emmeye başladı sizde akışına bırakın emdiği kadar emsin zorlamayın hepten memeyi bırakır sonra illa ki bi zaman sonra ucsuz emecektir 😊
Birberenannesi Kumsal_ada 3buçuk aylık kızım silikon uçla emziriyorum arada uçsuz vermeyi deniyorum ama sinirleniyor hemen. Ebe de sinirlenirse uğraşma meme reddi yapar sonra emsin uçla bişey olmaz dedi. Doktorum da öyle dedi. Bi zararı yok sonuçta ucun biraz büyüyünce tutarlar bence.
Cileklercd Kumsal_ada 2 aylık bebek için çok fazla değilmi ya bende ilk doğum yaptığımda verdim silikon uçla 10 gün sonra kendi göğsümü verdim birkere bi tutamadı bi 10 15 dakka bekledim sonra tekrar denedim direk aldı göğsümü keşke bu kadar bekletmeseydiniz
Kumsal_ada Uykudayken veriyim diyorum ama yine tutmuyor Göğüs ucumda var ama işte alıştı artık edaozdmr
Cansu13092022 Benimde silikon uçsuz emmiyordu basta bende bıraktım onu başta zorlandı emmek istemedi onsuz zorladım biraz pes etmedm ondan sonra alisti
Cansu13092022 Kumsal_ada gün içinde alıştı hemen elimle yardımcı oldum meme ucumu tutması için biraktirmadim
Kumsal_ada Birberenannesi hazeldurumom Umarım ☺️ Bazen süt alttan akıyor ya sütler boşa gidiyor gibi geliyor🤭
Kvsr42 İlk 5 dk silikon uç ile verin bebek emdikçe göğsünüzün ucu çıkacaktır haliyle çıkarip kendi göğsünuzu verin bi sure bu şekilde ilerleyin faydasi olacaktır
Kumsal_ada Cileklercd denedim ama tutmayınca mecburen tekrar uçla verdim inatla vermek istemedim şimdi daha zor oldu