Bebitombuyuyor Merhaba anneler. Bir arkadaşım cocugunu 1 yaşında ingilizce eğtimi için kreş gibi bi eğtim kurumuna gönderdi bire bir ilgileniyorlardı. Tabi o istanbul gibi bi şehirde imkanları daha fazla. Bende bulunduğum şehirde bi kursla görüştüm 2 yaşında başlıyorlarmış. Varmı böyle cocugu güzelce dil öğrenen sıkılmaz mı öfleyip püflemez mi. Eğer kursu ikna edebilirsen yada özel hoca bulabilrsem 1 yaşında başlıym diyorum
Deletedmom_109 Bebitombuyuyor İngilizce eğitimi kafamı çok karıştırıyor açıkçası. Bence yani en azından 2 yaşa kadar maruz bırakmak önemli. Öğretmen eşliğinde öğrenmek değil duysun renkleri sayıları gibi. İngilizceyi anadili konuşma için kriritk yaş 4 yaşmış. 4 yaşla birlikte başlarsa anadili gibi öğrenebilirmiş
sadeturkvatandasi Bebitombuyuyor ilk defa duydum 1 yaşındaki bebek için İngilizce kursu. Daha kendi dilini anlamıyor gerek var mı? Uzmanlar ingilizce öğretmeyin sadece yanında konuşun aşina olsun diyorlar çift dilli yetişen çocukların dil gelişimide biraz geriden gelebiliyormuş.
rua_da_senhora_das_verdades Kendin konuşuyorum evde. 16 aylık. Anlıyor sayıları vs biliyor. İlerisi için üni okuyan abla ile evde devam eder diye düşünüyorum. Kreş,okul vb şeyler için 1,2 yaş çok çok erken