NehirG Bebeğim 3 aylık. 1 ay kadar meme reddiyle uğraştıktan sonra şuan emiyor. Ancak emzirdikten sonra meme ucum ağzından ezik şekilde çıkıyor damaklarıyla ezerek emiyor. Emerken bazen hava yutuyor yanağı çukur oluyor. Baktığımda boşluk tok gibi ve areolayı tamamen almış gibi duruyor ama sorun çözülmedi. Dil bağına da baktırdık doktor emmesine engel olmaz milimlik birşey dedi. Aynı sorunu yaşayan oldu mu ne yaptınız acaba?
Saliha03 NehirG Kestirdik dil bağını milimlik gibi birşey dediğini hatırlamıyorum dil bağı var dedi emmesi ne kilo almasına engel değildi ama 3 ay göğüs ucu yaralarım geçmedi ve damağıyla ezerek emdi ben çok acı çektim çocuk cerrahisine gösterin derim 2 dk işlem
NehirG Saliha03 bize dil bağı var ama emmesine engel olmayacak kadar kısa dediler 1 çocuk doktoru, 1 çocuk cerrahı, 3 yenidoğan hemşiresine gösterdik. Emzirme danışmanıyla görüşüyorum başka doktora gidin diyor daha nereye gideyim anlamadım
NehirG Saliha03 Bebeğinizin dil bağı fotoğrafı varsa rica etsem paylaşabilir misiniz var dedikleriyle kısa dedikleri arasındaki fark nasıl oluyor delireceğim artık
Saliha03 NehirG Vallahi hiç çekmedim hem lohusalık psikolojisi hem göğüs ucu yaralarım bebeğimin ilk 2 ayını hatırlamak bile istemiyorum kısa bile olsa kestirmeniz gerekebilir emiyordur ama doymuyordur mesela yada kilo alımı yavaştır bizde her ikiside iyiydi ama cerrahi görsün diye gittik kestiler ileride konuşmasına engel olabilir diye korkmuştum bende poliklinikte kesiyorlar ardına emziriyorsunuz zaten 10 15 dk emzirme diyorlar çok ağır bi işlem değil
NehirG Ben koymaya çalıştım resim ama beceremedim. Size gösterebileceğim bir yer var mı bi baksanız sizinki gibi mi diye? Anestezi falan oluyor mu korkuyorum biraz Saliha03
Saliha03 NehirG eee buraya koysanız aslında muayene gibi yani hiç anesteziye gerek olmadı hatta bizimki kalındı dediğine göre ama kesildi bitti hemen çünkü o Bi zar gibi düşünün onu içeri doğru kesiyorlar parça vs. Almıyorlar