happy_anne Bu trendyol çok reklamı yapılan organik pirinç unu irmik vb. Ürünler gerçekten gerekli mi bende organik iyi ürünler kullanmak istiyorum ama çok reklamı yapıldığı için pahalı geldi bana bu tarz ürünleri nerden alıyorsunuz
Denizmeryem happy_anne valla canım yanı organik olması çok önemli tabi ama dışarda sa nette de oegwniklerin fiyatı çok pahalı yanı en azından bana pahalıydı. Ben irmigimi de pirinç unu muda normal kullandım bebeğime çok şükür hiçbirşey de olması bunun yanı sıra işte tatilli pekmezli kaşık maması satilior içeriğine baktım evdeki malzemelere kendimde yapabiliyordum. Hiç onları da paket kullanmadım. paketcolmasi tamamen annenin kolayına geliyo ama sonuçta işleniyor ve bir sürü para. Insan kendisi de evde o karışimdan yapabiliyoe sonucta.. deeigim gibi belki benim el8m dardi diye ben boyle tercih ettim ama yine oyle tercih ettigim icin memnunum.
asel_asya61 happy_anne ilk kızımda Vitma markasını kullandım. Tamamen doğal ve her çeşit ürün var ellerinde. 1 ay sonra ikinci kızımla ek gıdaya başlıycaz yine oradan almayı düşünüyorum
zeda happy_anne bende dediginiz o settan aldim su an kullanmaya baslamadik henuz saatlik indirime girmisti aldigimda ama kendim tadina baktim kalitesi parasini hakediyor emin olun
Woman35 Ben bu tarz şeyleri internetten alma taraftarı değilim hele ki influencer paylaşımlarını almamaya dikkat ediyorum para karşılığı öneriyorlar sonuçta iyi kötü önemli değil bazıları için o yüzden markayı araştırıp gidip almak daha mantıkı bana göre
happy_anne Woman35 evet sırf o yüzden fiyatları daha yükseğe satılıyor hem sağlıklı büyütmek istiyorum ama boşa parada kimse vermek istemez