Herkese merhaba,
Bu bir iç dökme konusudur. Bugün meme ultrasonu için doktora gittim, bir lezyon gördüler ne olduğunu anlayamadıkları için biyopsi istediler, hemen sıcağı sıcağına onu da yaptırdım, sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakmış, nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum. Üzülmesinler diye kimseyle de paylaşamıyorum ama bir yandan da desteğe ihtiyacım var. Eşim ne kadar karamsarsın, öyle bir konuşuyorsun ki mezar yeri bakmaya başlayalım bari, dur bakalım diyor ama çabalasam da öyle soğukkanlı olamıyorum. Annem de Ocak ayında meme kanseri tedavisi göreli 1 sene olacak, riskli gruba dahil olduğum için sonuçların benim işin olumsuz gelmesinden yana çok endişeliyim. 4 aylık olmak üzere bir bebeğim var, onun için çok endişeliyim, ya onun en güzel günlerini göremezsem, 37 yaşındayım geç anne oldum ya ona haksızlık ettiysem.. çocuğumu annesiz bırakırsam, bu ona haksızlık değil mi! Sürekli kafamda bunlar dönüyor. Atak, yemedi, ağladı boşverin bunları yeter ki sağlıklı olsunlar hepsi olur bir şekilde büyürler. Başıma bu gelince daha iyi anladım. Burada açtığım konuları görseniz baya pimpirikliydim, hepsi geçti / geçiyor zamanla. Allah sağlık versin yeter. Dualarınıza, desteğinize çok ihtiyacım var 🙏🏼🥹