Gizm Dövme yaptırmak istiyorum bi yandanda cesaret edemiyorum ama abdest kabul olmuyor diyorlar yaptıran varmı .?
Minikminik Gizm ben yaptırdım abdestimide alıyorum tercih size kalmış yaptırmayanlsrı dinlerseniz yaptırmazsınız konu tartışmaya döner bence burada😊
ML_11 Gizm 9 tane var benim abdest geçiyor ama 1 kez yaptırınca bağımlılık yapıyor sürekli yaptırasın geliyor 😅
Anne888 Abdeste engel değil. Ama haram. Vücut bizim emanetimiz. Emanete zarar vermemek gerek. Böyle düşünüyorum :)
Gizm ML_11 maşallah anam 😀 bende çok istiyorum ufak minimal dövmeler ama çok kararsızım çokta hoşuma gidiyor açıkçası
Bugsbunny1 ML_11 acıyor mu aceba bende aslında düşünmüyorum ama isterim sanki bir yandan da dövme yaptırmayı 😅😅😅
ML_11 Gizm yok benimde küçük yav kaplamalı değil öyle heryerim 😃 çok beğendiğin ve sürekli bakıp pişman olmucan bişey yaptır Pinterest uygulamasında çok güzel dövmeler var ordan bakıp fikir edinebilirsin
Minikminik Gizm bilmem burda patlamaya hazır bomba anneler varya kocasına çocuğuna sinirlenip birilerine sataşan cinsten😅😅😅
Gizm ML_11 aslında kızımın ismini yazdırmak istiyorum eşimde aynısını diyor bir kere yaptırdın mı devamı gelir onun diyor ☺️
Minikminik Bugsbunny1 acı olmuyor gıdıklanma gibi hissedebilirsiniz bide acı eşiğinize bağlı canınız çok yanan biriyseniz biraz acı duyabilirsiniz😊
ML_11 Bugsbunny1 valla benim canım tatlıdır ben dayandıysam herkes dayanır diyorum 😅 arının sokmasını düşün onun gibi birçok kez girip çıkıyor öyle
ML_11 Gizm ben el bileğimin üstüne yazdırdım kızımın ismini güzel duruyor tavsiye ederim 😊 benim eşimin omzunda ellerine kadar kaplı, diğer kolunda yarım yarım var sırtında bacaklarında var 🤣 senin eşinde var mı
Gizm ML_11 olmaz olur mu 10 tane 🙈 birde şimdi kızımızın ayak izini istiyor en son benim adımı yazdırdı bu son dedi şimdi kızımızın ayak izinde bakalım daha neler yaptıracak 😂😂