GiybetReis Kafayı yiyeceğim. 20 aylık olduk hala devam. Koridordan geçerken ayagım kütlese kızım uyanıyor. Bu durum nasıl geçecek ? Böyle olupta zamanla geçen var mı? Evde hırsız gibi yaşıyoruz 🫠
Linaduygu GiybetReis valla ne zaman odadan çıkmaya çalışsam hiç kıtlamayan o ayak kıtlıyor yani ayağım kırılsa değecek uyanmasına diyorum 😂
PamukPrensesannesii GiybetReis benim 3 aylık kızım da en ufak sese uyaniyor. Nasıl büyütcez böyle bilmiyorum 😄
GiybetReis Linaduygu şaka gibi. Bende koridordan geçerken tam kızımın kapısının önünde kıtlıyor ya😅 sanırım o an ses yapmayalım diye kendimizi kasıyoruz ondan😅
GiybetReis Linaduygu evet ne zaman umursamasam ozaman daha iyi oluyor ama o rahatlık kafasını zor yakalıyorum ya😅
GiybetReis PamukPrensesannesii valla bilmiyorum baştan önlemi alınabiliyorsa bence alın😅 şimdi ki aklım olsa salonda son ses tv açar odasında o sesle uyuturdum. Ama işte yeter ki uyusun diye çıt çıkarmadığımız için böyle oldu kızım sanırım🫠
AngelMotherr GiybetReis ennnn sağlıksı sessiz büyütmekmiş arkadaşım kızı 4 yaşına kadar öğle uykusu yaptırıp neredeyse tırnak ucu ile yuruyordu
GiybetReis AngelMotherr bizim için sağlıksız. Akşam acıkınca mutfaga giremiyoruz. Gece susuyorum yanıma su koymayı unuttuysam gidip su içemiyorum😅 wc zaten dram bizim için🫠