Deletedmom_62 elbiseler 50_52 beden aralığındadir sayılı giyilmisti kırmızı hic giyilmedi. telefonum ne yazik ki hesap makinesi kalitesinde olduğu icin fotolar düzgün cikmadi😀 elbiseler cok daha iyi durumda . yikanip ütülenip gönderilecektir.
Deletedmom_62 Deletedmom_62 su yeşili elbise 52 ama kalıbı cok geniş değil 50 bedene daha rahat olabilir . ücret 70 tl
Deletedmom_62 Deletedmom_62 kırmızı elbise 52 beden ama 50 bedene de olabilir bedeni uymadığı icin hic giyilmedi . baza altinda kemerinde ufak bir leke olmuş yıkayınca çıkabilir ücret 80 tl
Deletedmom_62 Ysr35Kdr son fiyatlardır zaten baya uygun veriyorum baska elbiseler de yüklüyorum takip edin
Deletedmom_62 Deletedmom_62 46 beden eğer dar da giyerim derseniz ben 48 beden iken giymistim 1 kez giyildi 150 tl
Deletedmom_62 Deletedmom_62 baza altinda kaldığı için baya kırışmış yazlık terletmeyen viscon kumaştır. 52 beden 70 tl
Deletedmom_62 Deletedmom_62 üstteki elbisenin ipsiz halidir. 1 kez bayramda giyildi 52 beden 70 tl . elbiselerin hepsi sefa merve ürünüdür
Deletedmom_62 Deletedmom_62 polyester kumaş spor elbise. şal ve spor ayakkabı ile güzel duruyor kullanışlı. 52 beden 50 tl geniş kalıp 54 e de de olur