Merhaba sevgili anneler. O kadar doluyum ki. Ağlayarak yazıyorum bu yazıyı. Bebeğim 4 aylık. Az önce ilk defa meme reddi yaşadım. Üstelik 2 saattir aç olmasına rağmen reddetti memeyi. Normalde gazı, uykusu, ağrısı olmasına rağmen emerdi. Gün boyu ne zaman meme versem emerdi. Asla almamazlık yapmazdı. Burnu tıkanmış. SF ile temizledim. Altını ve üstünü değiştim. Yatma vakti gelmişti zaten. Emzireyim öyle yatsın 2 saat oldu nasıl olsa acıkmıştır zaten dedim. Mememi verdim ağzına. Deli gibi ağlamaya başladı bir anda oldu. Sakinleştiriyorum, kucağımda gezdiriyorum. Tekrar göğsüme alıyorum yok. Diğer göğsüme alıyorum. Yine aynı tepki. Kucağımda gezerken sorun yok. Göğsüme alınca çocuk deliriyor. Sanki meme ucumda biber var. Öyle reddediyor. Bu durum beni o kadar üzdü ki. Etkisinden çıkamıyorum. Ne güzel emerdi. Asla şikayet etmedim bu durumdan ben. Onu bırakıp bir yere bile gitmiyorum. Süt sağıyorum ama emzirmeyi seviyorum. O yüzden onu bırakıp bir yere de gidemiyorum. İçimden gelmiyor şahsen. En sevdiğim şey onu emzirmekti. Henüz çok küçük. Ya bir daha emmezse. Gece gece nasıl üzüldüğümün tarifi yok. Neden durduk yerde böyle oldu onu da anlamış değilim. Lütfen tecrübeli anneler ya da başına böyle şeyler gelenler bir akıl verin. Napicam ben? Şimdi babası zorla uyuttu. Gidip denesem meme vermeyi uyanır yine ağlar diye korkuyorum. Bu sefer eşim başlayacak neden uyandırdın diye. Çok Yalnız hissediyorum kendimi çok😭😭😭😭