Alya_3005 Dikkat ediyorum da birisi bir şey paylaştığında hemen ardından birilerini tersleme ya da olayı kavgaya çevirme gibi ataklarda bulunuyor bazı arkadaşlar. Burası herkese açık bir yer. Burada kimse kimseyi tersleyemez ya da tepki gösteremez. Tersleyenler, lütfen gidin başka yerde egolarınızı tatmin edin. Herkes herşeye saygı duymak zorunda! Size saçma gelen sorulara cevap vermek zorunda da değilsiniz.
AlyaMerveMina Alya_3005 yzılanları anlamamış olmalıki yne tersleme 😆 halbukı ben çak işareti yapmıstım
AlyaMerveMina Alya_3005 hamıle yada lohusa olsam takardımda artk takılcal ınsanlar degıller burdakıler :)(tersleyen muhalefet olanlara lazım )
Alya_3005 Alazcns Laf sokmak ya da kavgacı tutumla yaklaşmak ne zaman eleştiriye dahil oldu? Eleştirmek çok apayrı bir şey üslup çirkinleştirmek çok başka bişey
Baynimir Alya_3005 saygı bir erdemdir ve herkeste bulunmuyor malesef. Bir de reelde görse iki kelime edemeyeceği insanlara burada ego taslayanlar da net iki yüzlüdür.
Damlaymz Saygı çok önemli. Ve saygı önce kendinden başlar. Bazı insanların kendine saygısı bile yokken başkasına nasıl olsun :) Bazende yaşadıkları mutsuzlukları klavye artistliği ile atmaya çalışıyorlar "hee" de geç
Alazcns Alya_3005 Tanıdığımız insanlarla bile yazışırken yalnış anlamalar Oluyor. Ee burada sosyal ortam da tanımadığımız kişilerin yazıları da sert olmadığı halde postu açan kişi tarafından öyle algılanabilir. Böyle bir postu açmanız da çok yersiz.
Alya_3005 Alazcns eleştiriye saygı duyulmasını isteyipte başka şeylere saygı duymamak... sanırım herkes işine geldiği gibi. Madem öyle siz de benim açtığım posta saygı duyun.