Mlk42 Merhaba arkadaşlar 7 ay 10 günlük bebegim var gündüz uykusu iyi düzenli dir fakat gece. Çok sık uyanıyor sebebi nedir acaba çoğu kişi de uyuması için bay bay damlayı kullan uyur diyorlar çoğu da huzursuz yapıyor bebegi diyor ne yapmam lazım
HatunKisisi Mlk42 pek çok sebebi olabilir acıkmıştır susamıştır diş sancısı vardır vs ama uyku ilacını küçücük bebeğe kullanmak ne kadar mantıklı ki
Deletedmom_71 Mlk42 atak dönemi de olabilir diş de çıkıyor olabilir. İlla düzelir canim belki gündüz son uykusuna geçişi sen geç yaptırıyorsundur rutinlerini takip et damlayı cok tavsiye etmiyor kimse.
Seda2013 Mlk42 benim kızımda gece sürekli kalkıyor hiçbir zaman zorla ilaçla uyutmak aklımın ucundan geçmedi
Durununannesi3433 Mlk42 şu an 1 yaşına yeni girdi ve saat başı uyanıyor emzirip yatırıyoeum. Bu akşam yine yarırdım kucağımda uyudu bıraktım ağladı kucağıma aldım uyudu bıraktım ağladı yani bu döngü baya sürdü. Şu an normal bişey özellikle emerek uyuyam bebekse.
BelisMelis411 Mlk42 belkide bir uykuyu atlamanız gerekıyordur mesela 3 uyku yapıyorsa 2 uyku gibi.. diş cıkartıyordur belkı. Bir çok sebep var bunun için bence.
Bircaykoyicelim Mlk42 Bu damlayı Doktor mu tavsiye ediyor? Kalp krizine kadar yol açıyor bu damla. Kullanmayın.