Hs20 Elif_18 Elif_18 amin canim hepimizinkini aynen yoksa insan ole mi boyle mi acaba diye kafayi yiyecek ole durumlarda cok az adacayi yak evin icinde hem nazara faydali hemde guzel kokuyo ben cogu zaman yapıyorum faydasini da goruyorum cok sukur
Burcinersoz Elif_18 bir çok sebep olabilşr gaz açlık altı ıslak veya kitli ama h biri değilse ve hep aynı saate başlıyorsa aramıza hoş geldin kolik annesi 🙈 ama çocuk doktorunada danış önce kolikse o söyler zaten 😂
Elif_18 Burcinersoz hepsini denedim en sonunda alttan biraz gaz çıkarınca ve okuyunca rahatlayıp azda olsa uyudu🙄 kolik olsaydı daha önceden anlamaz mıydık
Burcinersoz Elif_18 bnde 2. Ayonda dediler önce gazdan diye düşünüyodum gaz sancısı ama öyle değilmiş doktor dedi kolik diye
Yesilanne97 Yarım su bardağına 4 5 yaprak taze nane atıyorum iki üç damlada limon sıkıyorum. 5 dk demleniyor 3 çay kaşığı veriyorum iyi geliyor. 29 günlük
Elif_18 Yesilanne97 bende rezene çayı veriyordum ama doktor gaz damlası verdi onu bıraktım sizin verdiğiniz etki ediyo mu acaba
Burcinersoz Elif_18 saati var mı mesela bizim akşam 6-8 bazı günler tüö günde ağladığı oluyor😂 gaz ağlamasındanq azcık farkılı böyle canı acır gibi ağlıyo gazda ama kolikte konteolsüzce ağlıyor baya
Elif_18 Yesilanne97 Burcinersoz yok ya öyle değil de benimki genelde gazı varken bide altını açınca ağlıyo saati yok 😁
yldrm986 Elif_18 kakasını yaptı mı canım? Büyük ihtimalle toksa eğer gaz ağlaması bu ,gaz masaji iyi gelebilir
Elif_18 yldrm986 biraz gaz çıkardı sonradan da kakasını yaptı bugünde zeytinyağı ile karnına masaj yaptım emziğine bandırıp verdim kakasını da gazını da gayet güzel yaptı ☺