MelinayAsel29 Tiktok ta kişilerimde ekli ama numarasını bilmediğim birini farkettim nasıl öğrenebilirim listemde o kimdir diye. Msj yazilmiyor kendisine kapatmış mesesajlara yorumlara kendisini. Yardımcı olabilen olursa çok dua ederim
biryazmasali MelinayAsel29 yani şöyle söyliyim tam emin olmamakla birlikte daha önce kaydedip sildiğiniz biride olabilr oda çıkıyor benm çıktı listemde oyle tanımadğm bi kaç kişi var
MelinayAsel29 Bende 1 kisinin kim oldugunu ogrenmek icin yukledim neye tiklasam 2 defa düşünüyorum. O kadar uzağım sosyal medyadan bi kullandigim whatsapp
MelinayAsel29 “Kişilerinizden” yazıyor kadının kullanıcı adı mıdır nedir onun altında . Rehberimdeki kişilerimde mi anlamadım. Eşimde görümce m gözüküyor. Bende gözükmüyor neden olabilir. Tiktok hesabimda telefon numara mi da girmedim. Ben bu işi çözemedim
MelinayAsel29 biryazmasali kadının resmini kendi tiktokuma koyup teklif yolladim mesaj atar mısınız size sorum var yazdım. Kadında kendinde paylaşmış bu kişi sahte beni taklit ediyor demiş.
MelinayAsel29 biryazmasali rehberimdekilere baktim hic tanimiyorum karadenizliyiz ve kadin videolarindan belli dogu anadolulu. Nasil iletisim kuranilirim acaba
biryazmasali MelinayAsel29 yazdığınızı yeni gördümm yani tabi kadın haklı taklit ettiğinizi düşünmekte direk bir hesap açıp sorabşrdiniz belki rehberinizde kayıtlı bir kişi teşefon değişkliği yaptı kadın kullanıyor olamaz mı öyle birşeydir çok fazla takılmayınderim