Egehansmom Kürtaj olan anneler kürtaj sonrası karnında şişkinlik, ağrı ve gaz sancııs gibi sancı , afedersiniz büyük tuvalete cıkarken sancı ve tuvaleti yapamama gibi sıkıntılar yaşadınız mı? Normal midir?
Miran1306 Egehansmom yanlış anlamayın bi şey sorucam hamile miydiniz önceki postta günüm geçti yazmışsınız da
elizabeth Egehansmom ben de kürtaj olmuştum ama böyle bi sıkıntı yaşamadım hiç doktorunuza bi danışın isterseniz. Geçmiş olsun.
kbrzkn Egehansmom bende düşük sebebiyle kürtaj olmuştum sizin sıkıntılarınız gibi değil ama bir hafta şiddetli regl sancısı gibi sancılar çekmiştim, normal denmişti o zaman. Doktorunuzla bir görüşün isterseniz, çok geçmiş olsun 🙏🏻
prensesannesiiiiiiiii Miran1306 kürtaj yaptırmıs belliki hamileymis . Soruya gelecek olursakKürtaj olan yakınlarımdan böyle dikkat duymadım doktora sormakta fayda var
Derinsu34 Egehansmom bende 45 gün önce kürtaj olmuştum. Sonrasında kasık ağrılarım kanamam devam etti. Ara ara kesildi ben tekrardan adet olmuşumdur belki diye düşünürken içimde 2 cm lik parça kalmış. 3 gün önce yeniden kürtaj oldum.
Tugce Egehansmom Çok geçmiş olsun, maalesef bilgim yok. Yalnızca özel olmazsa merakımı mazur görün. Siz tüplerinizi aldırmıştınız.
Egehansmom Miran1306 evet bağlıydı ama binde bir ihtimal olabiliyormuş ve oldu, bebeğimde daha yeni küçük oldugu için aldırdım