Cerenebi Bebegim 9 aylik bu ara tutunup kalkmayi ogrendi ve uyanınca genelde aglar ama bazen gunduz uykularinda bi geliyorum ya oturmus yada ayakta asagi bakiyo düşer diye cok korkuyorum napcam ki yer yatağına mi gecicez bosa mi besik🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
NeclaDefne Cerenebi sarkıyorsa kesinlikle hafife almayın derim nasılsa geçeceksiniz ya yatak alın ya da yer yatağı yapın. Biz beşik alırken kademeli olmasına bu yüzden dikkat ettik kademeyi en alt kısma geçirdik 6. Ayına girdiğinde.
Palestinianbride Cerenebi park yatağın altındamı sarkıyor🙄🙄 yani alt kademedeykenmi? Aman ihmal etmeyin Allah korusun
SumeyraErva Cerenebi yigenim bi kac kere dustu o aylarda dikkat edin derim o yuzden park almistim ben ayaga kalksa bile boyuna geliyodu sikinti yasamamistim
Cerenebi Palestinianbride park yatak degil mobilya besik almıştım altlarda iki tane çekmece olanlardan :(
Betul055 Cerenebi onları hiç tavsiye etmeyen arkadaşlarımız vardı almadık,park yatak aldık çok da memnunuz tavsiye ederim.
Janss Cerenebi Beşik tehlikeli olabiliyor dikkat edin . Park yatak ya da yer yatağı yapmanız daha sağlıklı olur .
Sh123 Cerenebi bende sırf bu yüzden park yatak aldım şimdi bebeğim 2 aylık üst kademeyi kullanıyorum ama ilerisi için iyiki park yatak almışım dıyorum
Aysenurislen Cerenebi benim oğlumda aynı şekilde yer yatağına geçtim ama bir süre sonra tekrar beşige geçtik bu gün bizim yataktan düştü ve ayağı şu an alçıda 10 aylık aman dikkat et beşiğinin yüksekliğine güvenmiyorsan yere al çocuğunu