AytanCelal bebeğim 12 ay 12 günlük. Benimde inanın elim el vermiyor emmeyi kesmeme 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Ama bu yememe sorunu sürekli başını sallaması, önüne koyduğum yiyecekleri istememesi,ben verince dahi ağzına kapaması o kadar yoruyor ki beni aç olduğuna çok eminim. Çünkü evin içinde mama / meme diye gezip duruyor peşimden ayrılmıyor emmek istedigi icin. Doymadığı icinde geceleri sık uyanıyor. Mesela bugün biraz önce aksam yemeğinde dolma vardı ortak yemeğimizdi 1 tatlı kaşığı yedi ve sonrasında direkt elime vurup yemek istemedi. Yani sabahtan beri hiçbir sey yemedi. Ben yapıp o yemeyince ağlama krizlerine giriyorum artık. Dayancak gücüm bu konuda kalmadı. İnstagramda takip ettiğim doktor eğer yemeği yemiyorsa hiiiç zorlamadan önünden alın bir dahaki yemek saatinde tekrar sunun aç olunca zorlada olsa elinde sonunda yicek diyor sakın o yemiyor aç ben ona başka bir sey yapayım karnı doysun yapmayın diyor. Ama inanın benim çocuğum asla yemiyor aç kalıyor ama yinede yemiyor. Ne yapcağımı sasırdım artık