Hilalelizan Nzlelof meyveli yoğurt veriyorum günde bi defa ek olarak başkada anne sütü 4 ay 26 günlüğüz
Hilalelizan Nzlelof meyveli yoğurt veriyorum günde bi defa ek olarak başkada anne sütü 4 ay 26 günlüğüz
balllkaymak Benim kızım 4 ay 8 günlük henüz hiçbir ek gıda kullanmadım mama ağırlıklı besleniyoruz sadece 1 kez kaşık maması verdim onuda pek istemedi zorlamadım
Nzlelof balllkaymak mama ağırlıklı beslenenler daha erken geçiyor ek gıdaya farklı seyler deneyebilirsiniz ben yoğurt veriyorum çok seviyor
balllkaymak Nzlelof sizin bebeğiniz sadece mamayla mı besleniyo ? Doktorumuz 5. Ayda ufak ufak başlarız dedi🤔
Nzlelof balllkaymak mama + meme gidiyorduk yoğurda yeni başladık mamayı günde bir e düşürdük ise gittiğim de veriyorum sadece
Cansu57 4 aylığız 10 gündür ev yoğurdu veriyorum günde 1 kase 2 günde bir pekmez karıştırıyorum içine. Bazen meyve rondodan geçirip içine koyuyorum. Şimdilik bu şekilde
biranne1 Sadece anne sütü 4 ay 25 günlük hiçbir şey vermiyorum daha benim gibi vermeyen var mı https://www.instagram.com/p/B15hCmeDw-d/?igshid=1w7fo8qnuqy9w Hekim anne verilmemesi gerektiğini söylüyor ama bilmiyorum kendi doktoruma sormadım henüz