happy_mother Mom098 tuz koyarlar şeker falan zaten aslında günah yani pirinç koyarlar bunları sonra döküyorsun bana göre günah. Ama saygım var sende sana hangisi yakın geliyorsa onları koyup yapabilrsin
Mom098 happy_mother hayır yapmayacağım ya sizden sonra detaylı araştırdım vazgeçtim. Ben herkes yapıyor sanıyordum..normal fotoğraf çekip banyo ettireceğim. Yarın banyo günü zaten 😁
happy_mother Mom098 doğru yolu bulmuşsun canım ☺️ Bebeğini yıka sonra sen yıkan abdestini al dualar oku 🥰 Rabbim güzel günler göstersin bebeğinede inşallah mutlu sağlıklı hayırlı bir evlat olsun 🙏🏻
tineanigra Mom098 bunun bir kuralı yok sizin kanamanız bittiyse güdül alıyorsunuz o kadar ama anı kalsın diye bişeyler yapmak istiyorsanız internetten en çok hoşunuza gideni yapabilirsiniz
Balkizinannesitugce Mom098 sizin için pcden çektim bir fotoğraf bizimde kimsemiz yok farklı bir sehirdeydik eşim bana sürpriz yapmıştı baba spa da kırkini çıkardık bebegimizjn
merkursavascisi_06 Mom098 biz benim kırk kontrolüm için hastaneye gittik ordan da babaannesigile😂 ama kırklama falan bi şey yapmadım pişman değilim😂