Angel_A Kızlar 3 yaşında oğlumun pipisinin altında bitane daha delik var idrarını ordan yapio bezden yeni kurtuldugu için yeni felark ettim doktor randevusu alamadım henüz ama çok üzüldüm
Khaleesiii Angel_A peygamber sünneti diyorlar halk aradınds doğumdan sonra hemen teşhis eliyor diye biliyorum size söylemediler mi doktorlar
Sewginaz Angel_A sünnet derisinin olduğu yerdedir endişe etmeyin gerekirse acile gidin İllaki çocuk Dr değil genel cerrahi ve üroloji uzmanı Dr da bakar
Sekeranne4 Angel_A benım oglumunda var ıkı delık 1 yasında su an pazartesi amelıyat oluccak 18 yasına kadar olan bır amelıyatmıs bu ama en ıyı bezlıykeen 1yaş dıyo doktorlar bı doktora gosterın amelıyat der sızede buyuk ihtimal
Khaleesiii Angel_A yani hastalığın adı peygamber sünneti sünnetle alakası yok zaten tıp dilinde hipospadias diye geçiyor. Google dan bakın görsellere bi oğlunuzunkide öylemi acaba. Benim bi yakınımınkide öyleydi ordan biliyorum.
Dilaylaa Angel_A sünnet olup nasıl söylemezler ya onun için farklı bir işlem yapılıyor diye biliyorum ben hemen giderdim doktora
Angel_A Khaleesiii aaaaaa evet ismi tam olarak o acaba amaliyat oldumu yakınınız bizmkine gerek yok dedi kendi orjinal deliği kapalı yakın biyerinden acik
Angel_A Sekeranne4 hiposdiasmi adı bizde götürdük amaliyatlik bir durumu yokmuş neden öle dedi anlamdım