Kedilivebebeliii Yenidoğan bebeğim için konak şampuanı önerilerinizi bekliyorum kesin çözüm diyebileceğiniz şimdiden teşekkürler 🍀
saclarinayildizdusmus Kedilivebebeliii neden sampuan kullancaksnız sürekli mi oluyor yoksa biseferliköi oldu
22nisan Kedilivebebeliii Kedilivebebeliii mustelanin konak için bebek köpük şampuanı var onu kullanabilirsiniz bir de zeytinyağı da sürebilirsin banyo yaptırmadan önce
Kedilivebebeliii Kuzeymommms bu marka aklımdaydı aslında memnun kalmaniza çok sevindim vücuduna da uyguladiniz mi sadece başına mi bizim biraz kaşlarinda da var da 🥲
Kuzeymommms Kedilivebebeliii tüm vücut olarak kullandım yan etkisi olmadı bu arada en uygun ptt avm den aldım internetten bilginiz olsun fiyat karşılaştırması yaparsınız isterseniz
Kedilivebebeliii Kuzeymommms orijinal ürün olup olmadigi hakkında çelişkiler yaşıyorum bu tarz sitelerden alırken neye dikkat ederek alışveriş yapmalıyım acaba
cydcvk saclarinayildizdusmus dalini direkt çöpe atın. Kesinlikle doktorların istemediği bi marka. Mustela ya da sebamed ürünlerini araştırın daha temiz içerikli
saclarinayildizdusmus cydcvk öylemiii ama ortalıkta temiz olmayan bise kalmadıkı dayfılarımda cok pahalıdır ne kadar bilmiorum güncel olarak