ozomom Arkadaşlar bebeğinize tuzsuz peynir zeytin mi veriyorsunuz? Kızım 8 aylık oldu artık kahvaltıda peynir zeytin yedirmek istiyorum ama tuzsuz aradım bulamadım hiçbir yerde nereden alıyorsunuz😕
Sedaalya ozomom Ben internetten tuzsuz lor peyniri aldım. Tuzsuz zeytini de tarım kooperatif marketten aldım.
Denizanasi92 ozomom akşamdan suya koyarsanız çıkar ev yapımı zeytinimiz var ben 7.aydan beri veriyorum peyniri de sabah sıcak suya koyun
Duygu5234 ozomom Peynirini kendim yaptim ek gida doneminde yeni yeni suzme peynir yedirmeye basladim(17 aylik). Zeytinide biraz sicak suda bekletin kaynar olmasin ama geceden koysaniz daha iyi olur. Peynir icin de aynisini yapabilirsiniz
Bkalcik Peyniri misto var murat bey markanın onu kullanıyoruz tuzu yok denilecek kadar az tadı bile gelmiyor yinede ılık suda bekletiyorum
ozomom Denizanasi92 hangi peynirleri veriyorsunuz, ben sadece labne verdim onu da sevmedi zaten yemedi benim ki
Sedaalya ozomom hepsiburada dan fikret sağlam tatlı lor olarak geçiyor. 1 günde elime ulaştı zaten paketlemesi çok çok iyiydi.
Denizanasi92 ozomom labne köy peyniri sepet peynir falan verdim. Her gün deneyin bizim de öyleydi sonra sevdi