muhendisanneeee Kızlar kızım 13 aylık meme emerken illa ikisi de açık olacak. Bir birinden emiyor sonra diğerinden emiyor komiğime gidiyor 😄 Artık şeye başladı birinden emiyor diğerine ayak tabanını bastırıyor 😄 Değişik emme şekilleri var mı sizde de?
Mminnakanneee muhendisanneeee 20 aylık oğlum aynen ole ikiside açık olacak birine elliyo birini emiyo sonra diğerini emiyo bende gülüyorum çok
Son123 muhendisanneeee 19 aylık oğlum bir yaşından beri sol göğsümu bıraktı sadece sağ gogsumu emiyor ama sol da açık olacak illa ucunu mincikliyor birini emerken diğerini elleyecek mutlaka gece bile uyku arasında emerken bı eliyle de diğer memeyi arıyor bulamazsa ağlayıp uyanıyor
muhendisanneeee Son123 Yaa çok tatlılar 😍 Bir yerde okumuştum diğer meme ucu ile oynanınca daha çok süt geliyormuş acaba o yüzden mi yapıyorlar 😄
Havvabukre muhendisanneeee 10 aylık kızım akrobasi hareketleri yaparak emiyor resmen yakında amuda kalkarak emicek büyük ihtimalle 😂
Havvabukre yazelimm 2,5 yaşında bir kızım daha var o hiç böyle değildi bu kızım böyle emince beni bir kahkaha alıyor😂
Maviimm muhendisanneeee benm kızım 15 aylık aynı böyle. İki memede açık hangisinden emeceğini şaşırıyo 😂