Kplnnn Kıymalı patates yemeği, ev makarnası, yoğurt, turşu. Oğluma daha düşünmedim muhtemelen o da bizim yediğimizi yer
Duygu5234 tazeanneyimben Benimkiler oyle kuru kuru yemezler pilavi keske yeseler😂 Sulu bi yemek yapmam lazim
Yagiztos tazeanneyimben teşekkür ederim 😇kızım okulda oğlum tek suan oyuzden kalkistm 2side evde olsa yapmazdm sanirm🙊😄
Hollymolly tazeanneyimben kırk yılda bir geldi baktı:) genelde sevmek için oğlumu ayağına ister. bu ara gıcıgım ona ama yine birçok kaynanandan iyidir ne diyeyim🤓
MinnakvLiva tazeanneyimben öyle valla kızı aldı gitti çok şükür yatabiliyorum o yeter bana çok ağrım var
tazeanneyimben MinnakvLiva sıcak bir şeyler dene iç hafifletir olmadı atarsın bi ağrı kesici tık diye keser 😂
Prensesim-0109 tazeanneyimben karnabaharları ayırıyosun aşırı büyük olmayacak çekilde hafif küçültüyosun yani sonra biber doğruyosun çok ince olmadan yine dilimleme gibi sonra patates küp küp soğan iri iri dilim gibi sonra tuz karabiber salça yağ biraz su iyice karıştırıp tepsiiye yayıyorum fırınlıyorum çok lezzetli
tazeanneyimben Prensesim-0109 ha fırında karışık sebze gibi tek fark karnabahar.afiyet olsun denerim bir gün 🌸
tazeanneyimben MinnakvLiva parol ağrı kesici değil ya resmen hiç etkisi yok Arveles iç dua edersin bana 😂😂