Lilan tecrubesizanne ağzındada yara var aslında. Ya doktora getiricem 2,3 güne geçmezse. Oysaki okdrda temiz tutarım
tecrubesizanne Lilan benim kızımda da olmuştu. Altını bağlamadan önce iyi kurulamak gerekiyormuş ben sadece temizleyip bağlıyordum
Lilan tecrubesizanne Merrcimek Asya0723 doktordan randevu aldım kizlar bi çare kaldım. Bilgileriniz icin tesekkur ederim ❤ cunku daha kotu olmaya basladi
Asya0723 Lilan bez yada kullandığınz ürün alerji yapıyor olabilir ıslak kaldığı için olabilir yada sıcaktan olabilir yıkayıp hava aldırın
Merrcimek Lilan ne kadar doğal olduğunu yazsada olmuyorlar malesef kış geliyor şimdi ben de yine pamuğa geçicem. Dışarı çıkınca zor oluyor tabi
Merrcimek Lilan sonucu bize de bildirirsen çok memnun olurum canım. Malum benimkinde de var aynı problem
Deletedmom0091 Lilan canım ıslak mendiller yapıyor en iyisi altını yıka sürekli ben sadece kaka temizliğinde kullanıyorum ve hemen yıkıyorum üzerine hiç sorun yaşamadım
Smrenes El ayak hastalığı olabilir mi acaba gittikçe kötüleşti diyorsunuz bu kadarını ıslak mendil yapmaz..