Sellino Meraba annişler 7aylık bir kızım var bugün burnu akmaya başladı hapşuruk öksürük derken galiba grip olduk şuan burnu cok tıkalı ememiyor hırıltıdan serum fizyolojik uyguladım cok yapamasamda başının ucuna soğan koydum buhar makinasinı actım başka yapabileceğim birşey varmı lütfen dua edin🙏😪
HKyhn Sellino göğsüne ve sırtına çörekotu yağı sürün Pekmezin için tereyağını eritip onu içirin. İnş şifa olur
yaseminnduru Sellino öksürük ilerlemeden doktora götür bronşite çevirmeden ilaç tedavisi başlar doktor burdan reçete kimse yazamaz her bebek bir değildir !!!
16102018 Geçmiş olsun Allah şifa versin ben öyle durumlarda ilerlemeden öksürük için bitkisel prospan şurup verip ıhlamur yapıyorum büyük ihtimalle soğuk algınlığı peditus da verebilirsiniz burnunu devamlı açık tutun emiyorsa bol bol emzirin yatarken bence hafif ince yastık olabilir başının altında tıkanmasın genizine kaçmasın diye sırtına bez ya da havlu koyun teri üzerinde kurumasın tekrar geçmiş olsun
Deletedmom090 Serum fizyolojiyi sık sık yapın iki güne geçer inşallah. Emziriyorsanız bu dönemde daha sık emzirin bide çorbalarına biraz limon falan sıkın
Sellino yaseminnduru yarın doktora götürcem zaten burnu cok tıkalı başka annelerin yaptığı bir cözüm yolu vardır diye dedim