yareninannesiiii Sebzeli karnıbahar yapıcam ama yanına yoğurttan başka ne gider sizce siz ne yapacaksınız
Mizmizmyrtle yareninannesiiii ben garnitürlü pirinç pilavı yaptım yanına bişey bulamadım yoğurtlu havuç yapcam galiba 🤣
Znurr yareninannesiiii bir de çorba yaparsanız yeterli olur bence. Biz de domates çorbası, fırında tavuk patates, pilav ve salata var.
Arelmommy yareninannesiiii Bende balık yapcam cnm karnabaharın yanına yoğurtlu makarna yapabilirsin bence güzel gider
yareninannesiiii Znurr yemek zaten sulu çorba değilde daha katı birsey sizin menü güzelmiş afiyet olsun şimdiden 😇
Arelmommy yareninannesiiii Mezgit yapacağım cnm hamsi gibi kokusuda çok olmuyor😋benimde canım bayadır istiyordu açılışı bugün yapacağız inşallah😄
Balkizinannesitugce yareninannesiiii ben kızıma incik haşlama.pilav ayran kavun vereceğim insallah eşimle bana tantuni
Benisahtesevme2 yareninannesiiii Zerdeçallı mercımek corbası Musakka Pılav Salata A 101 den de patateslı börek alıcam çok güzel cıtır oluyor 😀 canım cektı
Deletedmom_23 Benisahtesevme2 Hangisi kız şu parmak parmak olan mı🤔Ben hep ıspanaklı peynirli tepsi böreği alırım patatesliyü hiç denemedim🤔